Get Yours

Priser og løsninger

Jeg tilpasser meg alltid til mine kunder og tilbyr det meste innen webdesign for din bedrift. Enten det holder med noen få sider eller du trenger mange. Du kan velge mellom «Standard hjemmeside», som er opp til 4 sider, eller «Utvidet hjemmeside» som er fra 5 til 15 sider. Jeg tilbyr dessverre ikke nettbutikkløsninger.

Begge løsninger inneholder følgende :

  • Månedlig backup av hjemmesiden
  • GDPR (cookies/personvern) krav til alle hjemmesider fra 2018
  • SSL Sertifikat. Hjemmesiden får en hengerlås som betyr at den er sikker og trygg
  • Månedlig oppdatering av de digitale verktøyene på siden
  • Månedlig oppdatering av innhold på sidene. (maks 1 time arbeid pr mnd)
  • Mobilvennlige sider. Alle sidene ser like bra ut på mobil som på pc

*Du betaler avtalt pris for designet av hjemmesiden og tegner en 1 års avtale som inneholder drift, oppdateringer og vedlikehold av siden til en symbolsk sum pr mnd

Hvor mange sider trenger du?

De fleste klarer seg med den minste pakken. Den inneholder ofte sider som : Forside, om oss-side, kontakt-side og tjenester-side. Her får du vist frem bedriften som du ønsker, kunder kan kontakte deg og du kan vise hva bedriften din gjør. Har dere derimot flere typer tjenester eller ønsker et mer avansert oppsett med booking i kalender, timebestillinger eller har et ønske om å vise frem bedriften grundigere, passer den største pakken best. 

Hvordan går du frem?

Du velger først den løsningen du ønsker (se lengre ned på siden), og så trykker på knappen «bestill». Når du har trykket på «bestill», vil mailen din automatisk åpne seg, med løsningen du valgte som «emne». Skriv hva henvendelsen gjelder og gjerne deres kontaktperson og navn på bedriften.

Jeg vil ta kontakt innen kort tid og gi deg informasjon om hva som skjer videre, og hva jeg trenger av deg for å begynne å jobbe frem websiden deres. Jeg trenger også å vite om du har domene og webhotell fra før eller om jeg skal ordne dette. Hvis du allerede har domene, trenger jeg bare innlogging og godkjenning av deg til å bestille webhotell. Normalt sett koster domene og webhotell 420 kr i året. Jeg fakturerer for engangsbeløpet når du er fornøyd med resultatet og jobben er ferdig. Den første månedlige fakturaen blir fakturert måneden etter.

Les om hva jeg trenger av deg

For spørsmål, kontakt meg her